Innovationsturnering - bæredygtige byer og lokalsamfund med ny teknologi?

Tid: 

3. september 2019 - 8:30 til 17:00

Sted: 

Dokk1, Aarhus.

Målgruppe: 

Kommunale deltagere: Hver kommune skal helst stille med en leder/medarbejder med digital indsigt og en leder/medarbejder med viden om forretningsområdet teknik og miljø.

KOMBIT, KL og Aarhus Kommune inviterer kommunerne til Innovationsturnering, hvor vi sammen udvikler løsninger på samfundets store udfordringer med afsæt i de nye teknologier. I har forberedt jer hjemme i kommunen, og undervejs på dagen bliver I udfordret af eksperter, ledere og medarbejdere fra andre kommuner.
 
Med afsæt i verdensmål 11 om ”Bæredygtige byer og lokalsamfund” arbejder vi på dagen med at udvikle løsninger, der skaber byer og lokalsamfund som vi mennesker har lyst til at bo og leve i. Er IoT, machine learning, droner, selvkørende biler og busser eller mobile platforme en del af løsningen?
 
60 deltagere skal udvikle den bedste idé
 
Vi har ikke svaret på forhånd, men vi samler 60 kommunale deltagere fra 20-30 kommuner til at levere svaret. I Innovationsturneringen kårer vi den bedste idé og sender idéen videre i et Hackaton, hvor idéen forædles og gøres klar til afprøvning i det virkelige liv.
 
Innovation lykkes bedst, når forskellige fagligheder bringes i spil. Derfor vil vi gerne, at hver kommune stiller med en leder/medarbejder med digital indsigt og en leder/medarbejder med viden om forretningsområdet teknik og miljø.
 
Vi starter med et Social Meet Up
Vi starter Innovationsturneringen med et socialt arrangement aften før turneringen, hvor du kan få en hyggelig, faglig snak med de andre deltagere.
 
Kom derfor forbi Dokk1 mandag d. 2. september fra 19-21. Vi serverer en let anretning, et glas vin og en faglig vitaminpille i form af gode eksempler på Aarhus’ arbejde med innovation og teknologi.
 

Kontakt

Chefkonsulent / Forretningsudvikler
3334 9425