KOMBIT-modeller, -standarder og -skabeloner til implementering

Her har vi samlet materiale, som KOMBIT har udviklet til at understøtte kommunernes implementering.

KOMBIT og de af vores leverandører, der har ansvaret for udrulning af it-systemer og understøttelse af kommunernes implementering, anvender en række modeller, standarder og skabeloner. Materialet er udviklet af KOMBIT og opsamler erfaringer og læring opnået i KOMBITs projekter.

KOMBIT anvender modeller, standarder og skabeloner for at skabe genkendelighed for kommunerne på tværs af KOMBITs projekter og samtidig muliggøre, at kommunerne kan bygge på erfaringer og læring fra tidligere implementeringer. Kommunerne møder typisk materialet, når det er tilpasset og anvendes i et specifikt projekt.

På denne side finder du modeller, standarder og skabeloner og vejledning til hvordan materialet anvendes i KOMBITs projekter:

Rollegalleri inkl. vejledning

Rollegalleriet konkretiserer opgaver, ansvar og kompetencer i roller, som KOMBIT har erfaret er nødvendige, når kommunen effektivt og med succes skal implementere, drifte og forvalte fælleskommunale it-systemer og fælleskommunal it-infrastruktur fra KOMBIT. Rollegalleriet er udarbejdet efter dialog med kommunernes KOMBIT-programledere i maj 2018 og færdiggjort i samarbejde med Albertslund, Køge og Hillerød kommuner. Endeligt har Kolding Kommune delt materiale og erfaringer fra eget projekt, hvor roller i drift og forvaltning præciseres.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9449