Kommunernes Videncenter på Yammer

Videncentret stiller Yammer-netværk til rådighed som dialogværktøj for kommunerne.

Videncentret administrerer et online netværk for kommuner på den faglige sociale platform Yammer. Yammer er skabt til at gøre det let at kommunikere og dele viden, filer, dokumenter mv. mellem mennesker, der deler en faglig interesse – alt sammen i et lukket og sikkert forum.

Kommunernes platform

Kommunernes Videncenter er et online forum til sparring mellem kommuner om overordnede spørgsmål om indkøb af it-løsninger. Netværket er kommunernes eget netværk til kommunikation og videndeling på tværs – f.eks. om projekt- og programledelse, sikkerhed, etablering af system- og kontaktoverblik samt leverandørstyring.

Netværket kan bl.a. bruges til at stille spørgsmål til gruppens øvrige medlemmer, drøfte emner relateret til kontraktstyring og it-indkøb, dele relevante artikler, give gode råd eller komme med gode eksempler.

Bliv en del af Kommunernes Videncenter

Hvis du er ansat i en kommune og arbejder med/har interesse for it-indkøb, kan du blive medlem af netværket. For at blive medlem af netværket, skal du sende en mail til videncenter@kombit.dk.

KOMBITs øvrige Yammer-netværk

KOMBIT administrerer en lang række Yammer-netværk til brug for KOMBIT og kommunerne.

På denne side kan du se en oversigt over de eksterne Yammer-netværk, som KOMBIT administrerer.

Nogle af netværkene bliver brugt til dialog mellem KOMBIT og repræsentanter for kommunerne, mens andre udelukkende er stillet til rådighed for videndeling mellem kommunerne.

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Videncenteret
3268 0470