Velkommen til KOMBITs Videncenter

Videncentret deler kommuners og KOMBITs viden og erfaringer med køb af it-løsninger.

Når vi deler vores erfaringer på tværs af kommunegrænser, bliver vi alle klogere. På Videncentrets sider kan kommuner finde inspiration til og kommunale eksempler på arbejdet med bl.a. udbud, sikkerhed, leverandør- og kontraktstyring og forberedelse til monopolbruddet.

Kommunal videndeling – kom med de gode eksempler

Der er hundredvis af kommunale medarbejdere, der hver dag arbejder med køb af it-løsninger eller administration af kontrakter. Mange kommuner har derfor allerede formuleret gode bestemmelser, tjeklister og arbejdsgange.

Videncentret indsamler disse kommunale eksempler og udstiller dem, så alle kommuner kan få glæde af dem.

Vi har allerede indsamlet en række eksempler fra forskellige kommuner - dem bruger vi i diverse vejledninger.

Du kan dele din kommunes gode eksempel ved at skrive til videncenter@kombit.dk.

KOMBITs erfaringer kommer kommunerne til gode

Videncentret udstiller desuden produkter og værktøjer, som er udviklet til brug i KOMBIT-drevne projekter. Kommunerne kan på den måde også drage nytte af KOMBITs erfaringer.

Yammer-netværk for kommunerne

Videncentret administrerer et lukket netværk for kommunerne på den faglige sociale platform Yammer. Netværket 'Kommunernes Videncenter' er et online forum til sparring mellem kommuner om overordnede spørgsmål om indkøb af it-løsninger.

Hvis du er ansat i en kommune og arbejder med/har interesse for it-indkøb, kan du blive medlem af netværket. For at blive medlem af netværket, skal du sende en mail til videncenter@kombit.dk.

Få nyheder fra Videncentret

Du kan modtage nyheder fra Videncentret direkte i din indbakke. Tilmeld dig via dette link.

Kontakt os

Et fælleskommunalt videncenter giver mest værdi, hvis vi taler sammen om, hvad det indeholder og skal indeholde. Du er derfor mere end velkommen til at skrive til os med spørgsmål, bemærkninger eller hvis du ønsker at dele et eksempel fra din kommune.

Kontakt os på videncenter@kombit.dk.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Kommuneansvarlig
3334 9409